Villa Ekeliden i Karlskoga - RestaurangMenyn

Centralplan 2, Karlskoga


Öppet idag: 11:00 - 18:00

RecensionerMattias
24/11/2022
Att köpa en bakad potatis som är lika liten som en tennisboll med lite sallad i ett hörn för 105 kr, det är det värsta jag sett. Om ni vill bli mätta och få mat värde för pengarna, handla inte här!
Arvid
24/11/2022
Dom tar betalt för 300 gram räkor, det var 150 gran räkor.
Elliot
12/08/2022
Lite mat

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Villa Ekeliden i Karlskoga. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Villa Ekelidens meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Villa Ekelidens åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Villa Ekeliden i Karlskoga. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Villa Ekelidens meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Villa Ekelidens åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Time for a meal?

På den här webbsidan hittar du information om Villa Ekeliden i Karlskoga. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Villa Ekelidens meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Villa Ekelidens öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.