Tofta Pizzeria i Lidköping - RestaurangMenyn

Gamla Läckövägen 27, Lidköping


Öppet idag: 11:00 - 21:00

Recensioner



Jenny
2023-08-01
Maten toppen men de tar lång tid innan beställningen blir mottagen av pizzerian så man får vänta ganska länge tyvärr
Emil
2023-07-31
Ja fick en dricka för lite
Sanna
2023-07-26
Saknar att det inte fanns med på menyn ”extra tillbhör” sm ”sås” eller ”pizzasallad”. Det gick bra ändå, eftersom jag skrev att vi önskade sås, men det hade varit bra om det fanns med som alternativ.

Karta

Sulten som en bjørn?

På denne hjemmeside finder du information om Tofta Pizzeria i Lidköping. Hvis du er interesseret i at vide, hvad restauranten serverer, og hvor meget hver ret koster, kan du se på Tofta Pizzerias meny. Retterne på menukortet er kategoriseret i underoverskrifter, og retterne er opdelt i faldende prisrækkefølge, så du hurtigt kan orientere dig og finde de passende alternativer.

Vi viser også Tofta Pizzerias åbningstider, og ønsker du at ringe til restauranten, er det bare at trykke på telefonknappen. Det kunne ikke være nemmere. Håber det smager!

Sulten som en bjørn?

På denne nettsiden finner du informasjon om Tofta Pizzeria i Lidköping. Hvis du er interessert i å vite hva restauranten serverer og hvor mye hver rett koster, se på Tofta Pizzerias meny. Rettene på menyen er kategorisert i underoverskrifter og rettene er delt opp i synkende prisrekkefølge slik at du raskt kan orientere deg og finne alternativene som passer.

Vi viser også Tofta Pizzerias åpningstider, og ønsker du å ringe restauranten er det bare å trykke på telefonknappen. Det kunne ikke vært enklere.Bon appetit! Enjoy! Håper det smaker!

Sugen på mat?

På den här webbsidan hittar du information om Tofta Pizzeria i Lidköping. Är du intresserad av att veta vad restaurangen serverar och vad varje rätt kostar tittar du på Tofta Pizzerias meny. Maträtterna på menyn är kategoriserade i underrubriker och rätterna spaltas upp i fallande prisordning så att du snabbt ska kunna orientera dig och hitta de alternativ som passar.

Vi visar även Tofta Pizzerias öppettider, och vill du ringa restaurangen är det bara att trycka på telefonknappen. Enklare kan det inte bli.